Beste dierenvriend,

 

graag heet ik u welkom op deze webpagina van mijn dierenartsenpraktijk te Zande (Koekelare).

 

Al van kindsbeen af droomde ik ervan om dierenarts te worden, het houden en verzorgen van dieren was toen al mijn passie.

In 2004 was het dan zover en studeerde ik af als dierenarts aan de universiteit van Gent. Na eerst enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in een andere praktijk en een dierenkliniek, heb ik mijn eigen praktijk opgericht, nu gevestigd in de Dweersstraat 1b te Zande (Koekelare).

 

U kan bij mij terecht met uw gezelschapsdieren (o.a. honden en katten, knaagdieren), paarden of ezels, en neerhofdieren (o.a. schapen, geiten, konijnen, pluimvee).

 

In mijn praktijk streef ik ernaar om u op een eerlijke en oprechte manier van dienst te zijn. De gezondheid van uw dier staat centraal, maar daarnaast zijn ook openheid, persoonlijkheid, klantgerichtheid en deskundigheid belangrijke peilers. Voor dit laatste volg ik regelmatig post-universitaire bijscholingen, waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken en behandelingsmethoden.

 

Om u zo vlot mogelijk te dienen, werk ik altijd op afspraak. Zo is er voldoende tijd om uw favoriete huisdier op een rustige manier te helpen en u verliest geen kostbare tijd in de wachtzaal.

Indien u dat wenst, kom ik ook bij u thuis langs op huisbezoek.

 

Heeft u een spoedgeval dan ben ik steeds voor u beschikbaar. Wanneer dit echter niet mogelijk zou zijn, dan is er, dankzij een goede verstandhouding met enkele buurtcollega’s, steeds een dierenarts die u kan helpen en blijft een goede dienstverlening verzekerd.

 

Heeft u nog een probleem of vraag, aarzel dan niet om mij te contacteren.

 

Tot gauw!

Uw dierenarts, Jo Vekeman.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts
dierenarts

Dierenarts Jo Vekeman komt op huisbezoek in alle buurgemeentes van Zande, Koekelare: Diksmuide, Leke, Ichtegem, Eernegem, Gistel, Zevekote, Leffinge en verder